Uzori koje vrijedi upoznati

Časni sluga božji o. Ante Antić, bl. Ivan Merz, bl. Alojzije Stepinac

  • 8 sati
  • Engleski, njemački, talijanski, hrvatski
  • Na upit

Što čini ovo hodočašće posebnim?

  • Iskusni vodiči – Upoznati ćete živote Božjih miljenika u pratnji naših stručnih vodiča, koji će sa Vama podijeliti ljubav prema gradu i vjeri, na drugačiji i poseban način.
  • Program sastavljen od vjernika za vjernike – Program koji je sastavljen vodeći računa o našim vrijednostima i običajima
  • Dostupnost: Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nas kontaktirati na broj telefona +385953571145 (Matija).


Što ćemo vidjeti i raditi?

Kada bismo broj svetaca, blaženika, Božjih sluga u našoj zemlji kroz povijest do danas pokušali slikovito prikazati kao čašu s vodom, hrvatska bi se čaša neprestano prelijevala.  Nebeska je Crkva stalno s nama, ali jesmo li mi s njom? Poznajemo li je? Crpimo li životnu snagu i zagovor iz tih uzora? Kao odgovor na ova pitanja, nastala je prva, intenzivna, jednodnevna hodočasniča tura ,,Uzori koje vrijedi upoznati''. U jednom danu ona omogućuje dublje ulaženje u svijet odabranih hrvatskih duhovnih velikana.

Mjesto radnje – grad Zagreb, tri crkve, tri groba s posmrtnim ostatcima Božjih miljenika. Kroz zanimljiv program, upoznajte živote bl. Ivana Merza, bl. Alojzija Stepinca i Božjeg sluge o. Ante Antića! U čemu je bila njihova izvrsnost, kako se u druženju s njima možemo obogatiti i osnaženi vratiti u svoju svakodnevicu? Možda su upravo ovo blaženici koji vam mogu pomoći da lakše ostvarite bliskost s Bogom.

Neki su od njih već za života izmolili čuda, a neki i poslije svog boravka na zemlji. Iskoristite vrijeme molitve na grobovima ovih Božjih miljenika i vratite se novi svojim domovima! Uz upoznavanje duhovnih uzora, planiran je organizirani ručak.

Što je uključeno u cijenu?

Upoznavanje duhovnih uzora i grada Zagreba, ručak, turistički pratitelj

Rezervacije

Molimo Vas da nas kontaktirate putem kontakt forme, ili na broj telefona +385 95 3571 145.